“Estic molt satisfet d’haver trobat el camí de la hipnosi per poder deixar de fumar i controlar millor el meu estrés”.
Joan, 50 anys, enginyer. Tabaquisme; depressió i ansietat.
“La hipnosi m’ha ajudat a minvar el meu dolor i millorar la sensació d’energia i vitalitat. No m’ho podia creure: per fi em sentia amb forces per anar a recollir el meu fill a l’escola i poder fer algunes tasques de casa.”
Elisenda, 44 anys, mestressa de casa. Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica.
“Aquesta teràpia (cognitivoconductual) no només em va permetre sortir del pou de la depressió on estava ficat des de feia dos anys. També m’ha donat eines per enfrontar-me a altres problemes de la vida que abans m’afectaven molt i ara ja no”.
Jesús, 47 anys, comercial. Depressió.
“Superar els meus problemes d’erecció i d’angoixa quan tenia relacions sexuals m’ha canviat la vida.”
Antoni, 32 anys, hosteleria. Disfunció erèctil
“Després de deu anys tenint pànic a volar, per fi he pogut tornar a agafar avions trobant-m’hi tranquil·la, sentint que controlo”.
Sílvia, 34 anys, mestra. Fòbia a volar.
“Havia fet altres teràpies que no m’acabaven de funcionar. Amb el Xavier he après a saber què vull a la vida, treure profit de les meves fortaleses i aconseguir l’estabilitat emocional que desitjava”.
Marta, 36 anys, administrativa. Trastorn de personalitat i depressió.
“Amb aquesta teràpia vaig poder superar el meu problema d’angoixa i tornar a anar als llocs (universitat, centres comercials, de festa amb els amics) amb normalitat i confiança”.
Jordi, 24 anys, estudiant. Agorafòbia i crisis d’angoixa.
“Vaig deixar de fumar amb aquest tractament d’hipnosi més fàcilment del que em pensava, sense passar-ho malament.”
Mar, 52 anys, enginyera. Tabaquisme (30 cigarretes diàries).
“Em va anar molt bé la teràpia que vàrem fer per poder superar la traumàtica separació amb el meu marit”.
Cristina, 40 anys, advocada. Depressió.
“Amb la teràpia sexual que vàrem fer hem pogut recuperar l’interès pel sexe en el nostre matrimoni, que portava uns anys quasi inexistent i era avorrit.”
Denise, 40 anys, secretària direcció i Josep Mª, 43 anys, músic. Desig sexual hipoactiu.
“La teràpia amb hipnosi i les altres tècniques que em van ensenyar em va permetre ser capaç per primera vegada de seguir una dieta durant mesos i acabar perdent els 14 Kg. que em sobraven”.
Mª Dolors, 37 anys, informàtica. Obesitat.
“Aprendre a controlar el meu estrés m’ha permès millorar molt el meu problema de colon irritable i la meva qualitat de vida”.
Ignasi, 45 años, marketing. Ansietat i colon irritable.
“La teràpia de parella ens ha permès sortir de la crisi que estàvem passant i refer el nostre matrimoni. Ara estem millor que mai”.
Anna, 44 años i Hans, 47 años, empresaris. Crisi conjugal.
“La hipnosi m’ha permès controlar millor les meves migranyes. S’han reduit molt en freqüència i durada i això ha millorat bastant la meva qualitat de vida.”
Sara, 29 anys, infermera. Migranya.
“Deu anys després de diagnosticar-me un trastorn bipolar i una depressió major vaig començar la psicoteràpia que m’ha aportat poder sortir de casa, estimar-me la vida –ja que per a mi no tenia cap valor-, deixar de culpabilitzar-me de tot i sentir-me viva, amb ganes de viure. Penso que la medicació ha d’anar acompanyada d’una bona psicoteràpia. Sempre agrairé al meu psiquiatre i al meu psicòleg que m’hagin fet tornar a la vida”.
Joana, 59 anys, mestressa de casa. Trastorn bipolar.
“Sóc fibromiàlgica des dels 35 anys. No hi ha cap part del meu cos que no senti dolor. Sóc un contenidor de medicaments que fan que no arribi a les sis de la tarda. Estava enderrocada física i moralment. La hipnosi va començar essent una teràpia més per provar i ha resultat ser una eina molt bona tant en els moments de dolor agut com en la superació del dia a dia. El fet de poder preparar i compartir el sopar o fer un passeig ha estat una de les metes que he pogut assolir. Anímicament ha estat una forma de trencar el cercle de dolor.”.
Laura, 45 anys, pensionista. Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica..
“La hipnosi m’ha ajudat a descobrir quins eren els pensaments reals i racionals que em produeixen ansietat. Aquests s’amaguen darrera les meves pors irreals i hipocondríaques.”
Esther, 49 anys, mestressa de casa. Hipocondria i agorafobia; ansietat generalitzada..